Trött tjej skriver...

Hej alla fina läsare!

 

Hoppas allt är bra med er.

Igår var det som sagt en välbehövlig vilodag där vi nästan inte gjorde någonting. Var skönt att inte behöva passa någon tid för en gångs skull. Eftersom hela våra dagar härnere är i stort sätt planerat från sekunden vi går upp tills vi sluter våra trötta ögon.

 

Men, det vi han med att göra igår förutom ingenting var att spela en fotbollsmatch.

Vi spelade först 2x5 för att sedan utöka till 2x10. Båda två matcherna vann Team Pescado cara ” fisk ansikte” för dem som inte kan spanska.  Det regnade under hela matchen men det märktes knappt, långärmat blev snabbt till linne. Till vår hjälp hade vi två huvuddomare som bestod utav Peter (head judge) och Emelie (ass. judge) en match senare fick Peter hoppa in och Ellinor joinade Emelie på åskådarbänken.

Segrarna! Team Pescado cara

Juniorisarna;)

Peter dömer hårt men rättvist!

 

För några av oss vart det lite tidig födelsedagsfika för Sofie som fyller 18 ååårrr! Ett stort grattis till henne, skriv gärna grattis i kommentarerna! 18 år är inget man fyller varje år utan vi firade henne med vit kladdkaka, grädde och som grädde på moset med jordgubbar! Vart sjukt gott och jag är stolt över mig själv hur resultatet blev med tanke på det begränsade köket.

Födelsedagsbarnet och en mycket koncentrerad Emma:)

mmmmummmssss!!!

Dagen avslutades i alla fall för min del med film. Shutter island som var bra tills slutet. Blir bara irriterad när filmen slutar så man kan tolka det på olika sätt. Blev lite små sur och stängde snabbt igen datorn och gick ut för att äta en gemensam middag med Ellinor, Patric, Erik och Lucas. Vi hade det väldigt trevligt och maten var detsamma, pasta carbonara!

 

Idag har vi spelat 18 hål men delade in det i två delar. Första nio hålen var fokus fairway träff och green träff. Man fick ett poäng för fairway träff och två poäng för greenträff. Man kunde även få ett poäng genom up and down (missa green chip en putt.) Maxpoäng var 25 och efter första nio ledde Emelie och Anton. Efter lunch gick vi efter hur man spelade på övningen och nu skulle man scorea de sista nio. Anton vann till slut så grattis till han. Anton gick 34 (-2) och spelade stabilt hela vägen. Efter de 18 hålen var det fys som stod högst upp på listan. Egentilgen skulle Emelie ha sitt aerobics pass men det regnade plus att Robin behövde bilen till att åka och handla så där försvann vår musik. Hur som helst vart det ett ben och balans pass med Jonnie istället som var minst lika bra. Nu är man hemkommen från halv nio mötet och ska snart gå och lägga sig för imorgon är det andra dagen på tävlingen som vi hade för en vecka sen.

 

Hörde att det var snö hemma nu?! Svårt att föreställa sig när man har 16 grader och regn istället. Men nu ska vi sova jag och Ellinor. God natt Sverige!

 

Tänker på er därhemma!

 

XOXO!


Kommentarer
Postat av: Anonym

den där filip är en riktigt skäggig snubbe!

2010-03-22 @ 21:43:54
URL: http://nääää
Postat av: emelie

hahaa!

2010-03-22 @ 21:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0